Extra maatregelen

 

Bij Energybox is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers onze hoogste prioriteit. De Nederlandse regering maakte extra maatregelen bekend om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken.

Wij kunnen het ons voorstellen dat dit bij u tot vragen en bezorgdheid leidt. Wij vertellen u graag over wat we voor en achter de schermen doen. Wij volgen de situatie op de voet en nemen alle acties die nodig zijn om u zo lang en zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

 

Maatregelen bij het inpakken en tijdens de bezorging

 

Hygiëne is in deze situatie erg belangrijk, voor uw gezondheid en die van onze collega’s. Hierbij beperken we hand-op-hand contact, in lijn met het advies van het RIVM.

 

Uiteraard hebben we strenge richtlijnen ten aanzien van hygiëne. Deze gelden nu, net als altijd. Onze medewerkers zijn zich hier zeer bewust van en nemen extra maatregelen zoals het vaak en goed handenwassen. In de auto’s zijn sprayflacons en is hygiëne-papier aanwezig om voor en na elk bezoek extra hygiëne maatregelen te nemen.

 

Er zijn binnen ons bedrijf voldoende hulpmiddelen zoals mondkapjes, handschoenen enz. voorradig. Wie ziek is, raden we – net zoals bij griep – aan om niet ziek te komen werken om geen collega’s aan te steken.

Op rijksoverheid.nl vindt u een overzicht van alle maatregelen tegen verspreiding coronavirus in Nederland.